Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 13, 2022 - Ara 31, 2022

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Reyhan Aydoğan, "24. Uluslararası Çok-Etmenli Sistemlerin İlkeleri ve Uygulamaları Konferansı"nın Eş Başkanlığını Üstlendi

Özyeğin Üniversitesi ve Valensiya Politeknik Üniversitesi bu yıl düzenlenen "24. Uluslararası Çok-Etmenli Sistemlerin İlkeleri ve Uygulamaları Konferansı"nı birlikte organize etti. Yapay zekâ alanındaki gelişmelere dair önemli bir uluslararası platform olan konferansın eş başkanlığını ise Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Reyhan Aydoğan başarıyla tamamladı.

"24. Uluslararası Çok-Etmenli Sistemlerin İlkeleri ve Uygulamaları Konferansı", İspanya'nın Valensiya şehrinde Avrupa ve Asya’dan farklı ülkelerden katılan bilim insanları, yapay zekanın önemli araştırma alanlarından biri olan çok etmenli sistemler üzerine geliştirdikleri teorileri, modelleri ve bilimsel bulguları paylaştı. Ayrıca, İspanya Barselona Yapay Zekâ Araştırma Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Carles Sierra ve Fransa Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi'ndeki Bilgisayar Bilimleri Araştırma Direktörü Dr. Serena Villata, araştırmalarındaki en son gelişmeleri katılımcılara aktardı.